Toyota introduceert de Toyota C-HR Plug in Hybrid 220

Toyota introduceert de Toyota C-HR Plug in Hybrid 220 met vanafprijs van 42.495 euro
• Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 biedt volledig elektrische range van 66 kilometer, gecombineerd met de efficiëntie van Toyota’s vijfde generatie hybride aandrijflijn
• Onderscheidend design en geraffineerde afwerking geven nieuwe Toyota C HR het uiterlijk van een

Concept Car
• Ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in Europa, voor Europese klanten
• (PH)EV coaching voor Plug-in Hybrid 220 eigenaars om maximale uit auto te halen
• Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 te bestellen vanaf 42.495 euro
De nieuwe Toyota C-HR combineert opvallende styling, dynamisch rijgedrag en toonaangevende efficiëntie. Voor het eerst is de Toyota C-HR er ook als Plug-in Hybrid, met een ruime elektrische range van 66 kilometer*, gecombineerd met de efficiëntie van de vijfde generatie hybride aandrijflijn van Toyota. De nieuwe Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 is nu te bestellen vanaf 42.495 euro.

Kracht, dynamiek en efficiëntie worden perfect gecombineerd in de nieuwe Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220. Hij heeft de levendige prestaties en het soepele rijgedrag van een batterij-elektrische auto voor alledaagse ritten, met een volledig elektrische actieradius tot 66 kilometer*. Daarmee biedt de Plug-in Hybrid 220 meer elektrische range dan het gemiddelde dagelijkse rijbereik van een Nederlandse automobilist. Gemiddeld leggen Nederlanders zo’n 30 kilometer per dag af volgens het CBS. Wanneer de batterij leeg raakt tijdens een langere reis, schakelt de auto automatisch over naar de hybridemodus voor een efficiënt vervolg van de reis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *